ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

239121
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
40
641
681
234619
3929
14877
239121

Your IP: 54.196.243.192
Server Time: 2016-02-08 05:48:17
Email

ΜΙΚΡΑΣ. ΠΑΡΑΛΙΑ 340 €

Αλησμόνητες Πατρίδες
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
25987260
troy-thumb-large
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΪΒΑΛΙΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΪΒΑΛΙ
ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΕΛΣΟΥ - ΕΦΕΣΟΣΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΕΛΣΟΥ - ΕΦΕΣΟΣ
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙ-ΑΪΒΑΛΙΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΙ-ΑΪΒΑΛΙ
ΣΜΥΡΝΗ - ΚΟΝΑΚΙΣΜΥΡΝΗ - ΚΟΝΑΚΙ

Περιγραφή

                    Αν σας αρέσει η εκδρομή και η σελίδα μας πατήστε share να την δουν και οι φίλοι σας                               
                              

 

 

                        ΠΑΡΑΛΙΑ  ΜΙΚΡΑΣ  ΑΣΙΑΣ  7 ΗΜΕΡΕΣ

  ΠΡΟΥΣΑ-ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣI-ΑΪΒΑΛΙ-ΠΕΡΓΑΜΟ-ΤΡΟΙΑ-ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ                        

                                                       ΜΟΝΟ ΜΕ  340  €                                                       

 

1η ΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 

Αναχωρούμε από την Αθήνα στις 06.00 το πρωί με προορισμό την  Κομοτηνή

Κατά την διαδρομή θα κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις για τις ανάγκες μας.

Φτάνοντας στον προορισμό μας αργά το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και  φαγητό. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ  – ΠΡΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα σύνορα. Αφού περάσουμε τους τελωνειακούς ελέγχους και ψωνίσουμε από τα αφορολόγητα, θα πάρουμε τον δρόμο προς την Καλλίπολη  για να περάσουμε με το φέρυ μπότ στην Ασιατική Τουρκία και συγκεκριμένα στην Λάμψακο για να πάρουμε τον δρόμο προς την Προύσα έχοντας πάντα αριστερά μας την θάλασσα του Μαρμαρά. Στην ξακουστή Προύσα  μπορούμε να δούμε τον τάφο του Καραγκιόζη το Μαυσωλείο, το Πράσινο Τζαμί, τα Ρωμαϊκά λουτρά και αν θέλουμε να ψωνίσουμε τα φημισμένα μεταξωτά της. Δείπνο Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΠΡΟΥΣΑ-ΣΜΥΡΝΗ

Σήμερα μετά το πρωινό μας, αν κάτι δεν προλάβαμε να δούμε την προηγούμενη ημέρα θα το επισκεφτούμε και αμέσως μετά θα αναχωρήσουμε για την χιλιοτραγουδισμένη Σμύρνη. Καθ’ οδόν θα περάσουμε από το Μουσταφά Κεμάλ Πασά (Κρεμαστή), Μπαλίκεσιρ (Παλαιόκαστρο), Ακχισάρ και Μανίσα (Μαγνησία). Στο Μπαλίκεσιρ ή στο Ακχισάρ θα κάνουμε στάση για να γευματίσουμε το μεσημέρι. Βεβαίως στο δρόμο θα μιλήσουμε για όλα αυτά τα πανέμορφα μέρη που θα περάσουμε.

Αργά το απόγευμα θα μας υποδεχτεί η Σμύρνη μας και αφού εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την πρώτη γνωριμία μαζί της. Δείπνο Διανυκτέρευση

4η ΜΕΡΑ:   ΣΜΥΡΝΗ-ΈΦΕΣΟΣ-ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ-ΚΟΥΣΑΝΤΑΣI-ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Έφεσο. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της ανατολής, με την βιβλιοθήκη του Κέλσου, την λεωφόρο των Κουρητών, το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας, και ένα σωρό ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα που θα μας εξηγήσει η ξεναγός μας. Μετά την ξενάγηση θα επισκεφτούμε το σπίτι που όπως λένε έζησε η Παναγία μας κάποια χρόνια. Μπορούμε να ανάψουμε το κερί μας, αλλά και να δούμε τα αφιερώματα των Τούρκων που πιστεύουν στην Παναγία.     και το απόγευμα αρκετό ελεύθερο χρόνο στην Πρωτεύουσα των αγορών που είναι το Κουσάντασι. Δείπνο και Διανυκτέρευση στη Σμύρνη.

Σημείωση: Αν ξεκινήσουμε λίγο πιο νωρίς από το συνηθισμένο απ’ την Σμύρνη, θα μας μείνει χρόνος να επισκεφτούμε και το χωριό της Διδώς Σωτηρίου τον Κιρκιτζέ.

5η ΜΕΡΑ:  ΣΜΥΡΝΗ-ΠΕΡΓΑΜΟ-ΑΪΒΑΛΙ

Αναχωρούμε  από το ξενοδοχείο μας και θα κάνουμε την πρώτη στάση μας στην πλατεία Διοικητηρίου να βγάλουμε φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα κατέβουμε στην ιστορική παραλία του QUE, εκεί οπού έκαναν την βόλτα τους τα παλιά καλά χρόνια οι Έλληνες και όχι μόνο, αλλά και εκεί που ο κόσμος περίμενε αργότερα αδίκως να τους βοηθήσουν τα πλοία των συμμάχων. Μετά από τις φωτογραφίες μας θα  συνεχίσουμε και θα διασχίσουμε δύο ιστορικές συνοικίες, το Κορδελιό και του Μπουρνόβα, όπου θα δούμε και τα τελευταία εναπομείναντα Ελληνικά σπίτια που σώθηκαν από την μεγάλη πυρκαγιά.  Επόμενη στάση μας αφού διασχίσουμε την περιοχή της Μενεμένης, την Φώκαια κλπ είναι η Πέργαμος.

Θα γευματίσουμε, θα γνωρίσουμε την Κόκκινη Βασιλική του Ιουστινιανού, θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο με το εξαιρετικό θέατρο και το Ασκληπιείο και θα συνεχίσουμε για το Αϊβαλί όπου θα έχουμε το Δείπνο και  την διανυκτέρευση μας.

6η ΜΕΡΑ: ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ-ΤΡΟΙΑ-ΤΣΑΝΑ ΚΑΛΕ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τα Μοσχονήσια θα γνωρίσουμε όλη την Ελληνική συνοικία, αλλά και την Μητρόπολη Μοσχονησίων και Αϊβαλίου την εκκλησία των Ταξιαρχών που με μεγάλη μας χαρά την βλέπουμε επιτέλους να ανακαινίζετε. Αφήνουμε τα πανέμορφα Μοσχονήσια και συνεχίζουμε περνώντας από το Αδραμύτη, για την ιστορική Τροία. Εδώ λόγια πολλά δεν χρειάζονται να γράψουμε. Την ιστορία όλοι την ξέρουμε, τις λεπτομέρειες θα μας τις εξηγήσει ο ξεναγός μας. Θα έχουμε χρόνο να γευματίσουμε, αλλά και να ψωνίσουμε τα αναμνηστικά μας (Δούρειους Ίππους) και αναχωρούμε για το Τσανάκαλέ όπου με το Φέρυ μποτ θα περάσουμε στην Ευρωπαϊκή Τουρκία και θα κατευθυνθούμε προς τα σύνορα και μετά  την Κομοτηνή που θα διανυκτερεύσουμε.

7η ΜΕΡΑ:  ΚΟΜΟΤΗΝΗ—ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Θεσσαλονίκη όπου θα καθίσουμε περίπου μία ώρα στον Άγιο Δημήτριο να προσκυνήσουμε και να πιούμε ένα καφέ στις κοντινές καφετέριες. Αμέσως μετά συνεχίζουμε τον δρόμο μας με επόμενη στάση το σελφ-σέρβις του Πλαταμώνα για το μεσημεριανό μας φαγητό. Το βραδάκι θα επιστρέψουμε στη βάση μας κάνοντας πάντα τις κατάλληλες στάσεις στον δρόμο.

 

                                ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο για όλη την εκδρομή
 • Ξενοδοχεία  4 και 5 Αστέρων στην Τουρκία
 • Επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Κομοτηνή ή Αλεξανδρούπολη
 • Τέσσερα δείπνα  και έξη  πρωινά 
 • Ξεναγός διπλωματούχος καθ’ όλη την παραμονή μας στην Τουρκία
 • Εισιτήρια φέρυ μποτ Καλλίπολη Λάμψακο
 • Εισιτήρια φέρυ μποτ στο Τσανά καλέ
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου
 • Ασφάλεια Αστικής και Επαγγελματικής ευθύνης
 • Αποδείξεις ατομικές με όλο το ποσόν της εκδρομής

 

                                 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Εισιτήρια  Μουσείων
 • Ποτά  και  αναψυκτικά  στα  γεύματα  

                                          ΤΙΜΗ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 34Ο €

                  Απαραίτητα πρέπει να έχουμε μαζί μας νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ.

       

                               

  

 
 
 

Specification

Specification Product
Height: 15 cm
Weight: 15 cm
String: test
Bolean: Ναι

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Custom

Custom

banner cradle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin scelerisque lacinia nisi, ac gravida mi suscipit vitae. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Proin tortor justo, sagittis ac ultricies sed, tincidunt eu magna. Sed laoreet vehicula lectus non sollicitudin. Donec dictum interdum mauris, at rhoncus lorem blandit a. Phasellus convallis justo a orci congue sollicitudin. Mauris lacus turpis, porttitor at placerat blandit, feugiat et augue. Nullam eu urna nunc, vel posuere magna. Vivamus varius lorem id elit convallis id ultricies neque tempus.

Morbi eros dolor, dignissim quis tristique ut, aliquet at urna. Phasellus eu nibh erat, et ultricies augue. Donec vitae orci blandit enim viverra condimentum. Donec luctus nisi eget orci gravida auctor. Vivamus vestibulum rhoncus libero, id venenatis tortor lacinia vel. Pellentesque felis dolor, imperdiet vel pharetra vel, rhoncus ac purus. Nunc euismod lacus vel augue congue vel iaculis sapien tristique. Maecenas in nisl est, sit amet pretium quam. Nullam elit mauris, suscipit ac vehicula ac, sodales sit amet augue. Morbi tellus dui, imperdiet eu sagittis sed, mollis non magna.